Tuesday, January 31, 2012

ASOS Marketplace / BUY & SELL

                                 

Artık Asos'ta kendi vintage yada ikinci el kıyafetlerinizi satabilirsiniz! Asos, Marketplace adı altında oluşturduğu bölümde kendi accountunuzu yaratın ve  özellikle gün ışında fotoğraflladığınız kıyafetlerinizi yayınlayın. Buy & Sell aynı zamanda ,Lookbook mantığında bir blog gibi de gayet zevkli bir şekilde ziyaret edilebilir.Arama şekilleriniz yine seçeceğiniz parçaların isimleriyle gayet sade bir arayüz biçiminde oluşturulmuş.Benim gezindiğim bölümler arasında ilgimi çeken stil kişiler ve yayınladıkları parçalardan bir kaç örnek...

                   

                      





Fotoğrafların arasında gerçekten çok yaratıcı şekillerde styling yapılmış kareler gözünüzü çarpacak.Ben doğal olan çekimlerin, photoshopla kusursuzlaştırılmış fotoğraflardan kesinlikle daha başarılı olduğu kanısındayım.Gerçekten moda da bu değişim gerçekleşmeli, çünkü eminim bir çoğumuz manipülasyon yapılmış çekimlerden , İtalyan Vogue 'dan , kusursuz tenlerden, parıltılı ciltlerden ÇOK SIKILDIK !!Sokakta ve gerçek hayatta bazılarımız ,dergide gördüklerini çok yanlış şekillerde uygulamaya çalışıyor ve o zaman büyük bir moda hatası yapmış oluyor.Biz MODA 'yı podyumda değil , sokakta yaşatıyoruz.Gerçek olan bu kişiler .. 





1 comment:

  1. Çok yeni bir haber var. Moda seven herkesin kendi stilini yansıtabileceği, aynı zamanda butiğini yaratmasına olanak sağlayarak istediği kıyafeti satabileceği, gardrobunda giymediği kıyafetleri değiş tokuş yapabileceği, gelirini bağışlayabileceği ya da başka yeni kıyafetler alabileceği yeni bir platform Türkiye’de de açılıyor. Aynı Asos Markatplace de olduğu gibi gardroblarımızda giymediğimiz kıyafetleri satabileceğiz.Ve beraberinde değiş tokuş yapabilmek de çok eğlenceli olabilir.. Bu site butikles.com adıyla açılacakmış.

    ReplyDelete