Tuesday, January 10, 2012

I ♥ NEW FASHION / WEEK TWO : PRINT PRINT PRINT




Her tarzda desenli kıyafetlerinizi, artık dolabınızda aynı askılara yerleştirin ! Rasgele üst üste asın ve  kendi stilinizi yaratın. 2012 yazından itibaren , bugüne kadar sıkça gördüğümüz minimal ve 3 boyut efektli pastel tonlardaki koleksiyonların yerini ; tropical ,kaleodoskopik ve hayvan desenli parçalar alacak.İşin güzel yanı modadaki bu değişim , gardırobumuzu çoklaştırıcak ve cebimizi rahatlatıcak. Nasıl mı ?




Uyumsuz diye kombinlemekte zorlandığıımız kıyafetlerimize, yeni kombinasyonlarla hayat bulduralım .Güne hangi saatte başlarsak başlıyalım, modadan anlasakta anlamasakta, hepimizin aklından, "Acaba dışarı çıkarken nasıl giyinsem ? " sorusu geçer . Gözlerinizi kapayın , elinize ne geçerse alın ve giyin. Sizi yeni trend anlayışı, çok rahatlatıcak. 90 lardan kalma tropical - surfing konseptli parçalarınız varsa , bunları 80 ler de çok trend olan animal print kıyafetlerinizle kombinleyin. Hatta altınıza, yavaş yavaş vitrinlerde göreceğimiz , fraktal kaledoskopik desenli asimetrik eteklerinizi geçirin. Aynanın karşısında çok eğlenebilirsiniz.Çünkü, bugüne kadar böyle farklı hissetmediniz.



 


Michael Van Der Ham 'ın 2012 Yaz koleksiyonunda da bu bahsettiğim kombinlemenin örneklerini gömlek, etek ve ayakkabı tasarımlarda uygulamış .Tasarımcı tüm koleksiyonda aynı desenlerin fon renklerinde oynamalar yapmış.Koyu fon üzerindeki desenleri, pastel ve parlak tonlarda olan desenlerle birleştirerek, patchwork'ü anımsatan  kombinasyonlar oluşturmuş.Tasarımcı ,ayrıntıcı ve detaylı tavrını bu koleksiyonda da göstermiş.



Yoğun desenli ve motifli bu kıyafetleri kombinlerken, dikkat etmemiz gereken nokta, desendeki renklerin zıt renkler olması.Mesela, ceketiniz daha parlak ve canlı motifleri içeriyorsa içinizdeki gömleği desenli pastel tonlarda tercih edin ki, üstüste giydiğiniz parçalar kendini göstersin.İkinci nokta ise , aynı desenin farklı reklerini kombinlemek olabilir.Eğer aynı desenin yeşil tonlarında olanını tercih ettiyseniz altınıza daha turuncumsu varyantını giyebilirsiniz.Tek yapmamanız gereken şey ise birbirine uydurmaya çalışmak !









Giyim stiliniz her ne olursa olsun , bu trendi kendi tarzınızla bütünleştirebilirsiniz.Eğer daha seksi ve kadınsı görünmeyi tercih ediyorsanız ,parlak tonlarda geometrik yada şal desenli kıyafetlerinizi dantel çoraplarınızla , sürdüğünüz parlak tonlardaki rujunuzla ve kabarttığınız saçlarınızla tamamlayabilirsiniz.Tarzınızdan uzaklaşmadan dilediğiniz gibi yorumlamak sizin tercihiniz.




                                                                                  WE  ♥  PRINT PRINT PRINT
                                          

1 comment: